Освен първенство по футбол, Световното в Катар е мястото, където се

...
Освен първенство по футбол, Световното в Катар е мястото, където се
Коментари Харесай

Внушителният апартамент на семейството на Кристиано Роналдо в Катар

Освен състезание по футбол, Световното в Катар е мястото, където се срещат луксът и властта. Класни коли, облекла от най-хубавите магазини, първокласни домове и нови игрища.

Следователно членовете на фамилиите на футболистите също се любуват на събитието, какъвто е казусът със фамилията на Кристиано Роналдо. Сестрата на Катя Аверо, показа някои детайлности от пътуването на фамилията до Катар.

Тя сподели къде са отседнали, дружно с нещата, които са могли да вършат и да се любуват. Тя документира всичко - от идването си на летището в Доха до първокласния хотел Hilton Salwa Beach Resort.


И по този начин, с какъв разкош разполага фамилията на Кристиано?
Те отсядат в апартамент, който може да доближи цена от 5 750 евро за една нощ. Хотелът е на правилото " всичко включено в цената " и разполага с воден парк и картинг писта.

Освен това обзавеждането на стаите също е ужасно. Леглото е със стръкове трева и нарисувани имена на делфини, а из стаята са ситуирани фамилни фотоси. Сякаш това не е задоволително, хотелът разполага с градина, басейн и панорама към океана.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР